Yksi kaksi kolme neljä viisi oksennuksentäyteistä juomalasia pyödällä. Seisovat kaikessa iljettävyydessään. Saatanan Majesteettisessa muodossaan. Ajattelevat: tuhottu olet sinä tyttö.

Yksi kaksi kolme neljä viisi oksennuksentäyteistä juomalasia lattialla, ringissä. Tuhoon tuomittu tyttö hakattuna kahleisiin niiden keskelle. Alttari on pystytetty. Viimeinen uhrilahja Saatanalle. Olin palvelijasi monet tuskaiset vuodet. Monet verenmakuiset hetket. Monet ilot, surut ja masennukset minä jaoin kanssasi. Sinuun minä nojasin, oi Rakas Bulimia. Nyt on aikasi kuitenkin loppu. Hallitsija vaihtui.

Ostaessa saa. Minä sain, mutta myös palautin. Kurkusta alas ja kurkusta ylös. Aivot narikkaan, sormet kurkkuun. Aivot narikkaan, vatsalihakset toimintaan. Jännitys, pikkupirujen tanssi mahalaukussa, himon tuskainen puoli ylös, alas ja hengitys autuutta. Hengitys, joka laulaa aina samaa lauluaan.Laulaa Kuoleman marssia.

Nyt. Kun keskiyö saapuu. Saapuu myös noutajani. Hyvää huomenta Rakas. Hyvää yötä Rakas, Hyvää huomenta Rakas. Hyvää huomenta sairas, Hyvää yötä Sairas. Ja HYVÄSTI.

Tervetuloa Kuolema, jota kutsun Elämäksi.